Ikut Mengikut

Sunday, October 3, 2010

~test week VS jamuan raya~

Oh! seperti post yang sangat dah lepas (klik sini) telah diketahui muncai masuk Universiti Putra Malaysia (UPM).ingatkan bila masuk UNI cuma senior-seniorita saja yang buat kerja di kolej. tapi tanpa disangka-sangkakan junior pun kena jugak. perkara yang paling tak sangke kena wat ialah jadi PENGARAH TIMBALAN PENGARAH program MAJLIS HARI RAYA KOLEJ. OH!!!! sangat berat itu. pada masa yang sama ade test week pulak. jadi post kali ni akan di bahagi kepada dua(2) iaitu persiapan JAMUAN RAYA dan TEST week ye.

persiapan majlis raya

Ok! persiapan raya ni sebenarnya dah rancang sebelum raya lagi. and tarikh mula-mula ditetapkan pada 10 oktober 2010. tapi bila dah lepas raya dah balik kolej semua dapat berita mengejut pulak. majlis tuh terpaksa dilewatkan diawalkan pulak menjadi 2 oktober 2010.
Hal ini menjadikan keadaan kelam-kabut untuk menyiapkan segala bende (Eh! kenape ayat skema lak ni).

Ok-Ok!! muncai tau anda-anda bosan dengan ayat tunggang-terbalik nie. jadi layan gamba time persiapan yang kelam-kabut nie la ye.



huruf-huruf untuk "backdrop" kami

pemasangan banner sedang dijalankan oleh orang yang sedang possing iaitu "en.Irfan"

rupa banner yang suda siap dipasang

OH!si gadis-gadis yang terpaksa mengangkat meja yang berat sebab kurang tenaga lelaki.

kumpulan "usher" yang sedang berpura-pura berkerja. haha!

nie pulak cik jie yang sibuk berpossing tak wat keje haha! (die suh masukkan gamba die jugak dalam blog tak seberape nie) haha!

OH!ni pulak kumpulan rewang-rewang tuk hias pentas

HA!ni pomen kami "en.Irfan" tengok gaya siyes je wat keje kn? haha


HA!ni muncai sedang mengajar "en.Irfan" membaiki lampu tersebut.

ni pulak kumpulan memasang "backdrop". EH!! en.pomen@Irfan di situ jugak pulak.

"backdrop" yang sudah disiapkan.

Ha! habis sudah gambar-gambar untuk persiapan. gambar tuk malam kejadian akan di upload kemudian ye? haha!

buat sementara waktu tengok-tengok la gambar tersebut berulang-ulang kali ye? haha.
ok-ok! teruskan kepada cite seterusnya iaitu:-

test week

ketika sedang bersiap-siap tuk persiapan raya ade pulak test week. tapi tak sempat bace ape pun. sangat-sangat la busy. yelakan, wat persiapan tuh dari 8.30 malam sampai 1 pagi. macam tak sempat bace pape pun. kadang-kadang balik 1 pagi tuh pun dapat study sikit je sampai kul 3 o 4 pagi. haha!

Oh! layan la pulak gambar buku-buku study yang penuh dengan conteng-contengan. haha!


contengan nota makroekonomi
contengan di kertas makro lagi
soalan tutorial math.

oh!mesti tertanya-tanya nape la gamba nota lagi sikit dari gamba raya. macam di katakan tadi. sangat busy punye pasal la. tak sempat nak amik gambar nota pulak. HAHA!

sampai sini jela kot post kali ni. next entry mungkin pasal malam kejadian raya tuh. haha!

p/s:-OH! tetibe je digossip oleh budak-budak alumni.*DushDush

4 comments:

cik kedondong said...

STUDYYYYYYYYYY LA WEEEEEEYHHHHHHHHHH

muncai said...

haha. bkn salu la kakak oit.

::dAuZsHaNLeY:: said...

raya dah abes dah...
boleh stdy byk2 pas ni...
hahahahahahaaaa....
*muncai? lol.

muncai said...

haha. raya ade smnggu lagi nie.
"muncai" kenangan disebalik nama.
huhu.